– 10 things to do in June –

❥ Være mer med familie! Dette er et punkt jeg virkelig syntes må prioriteres denne måneden, jeg jobber så veldig variert og det er noen ganger vanskelig å få litt ekstra tid til å være med familien, men jeg skal prioritere dette nå i Juni. 

❥ Ta årets første bad? Med spørsmålstegn, haha! Jeg har virkelig blitt mer pinglete enn hva jeg var før, det skal ganske mye til før jeg bader her i Norge lengre.. 

❥ Lese ut en ny bok, jeg fikk tre nye bøker i posten for en ukes tid siden og jeg gleder meg til å sette i gang å lese de. Først må jeg få gjort ferdig skoleoppgaven min, så har jeg litt tid ekstra til å lese. 

❥ TRENE.. Det har dabbet helt av de siste par ukene på treningsfronten, det syntes jeg er skikkelig trist. Skjønner ikke hvorfor jeg bare ikke kan dra meg ned på treningssenteret altså.. Må bare få et spark bak først tror jeg..

❥ Bestille hotell i Las Vegas!! Guri som jeg gleder meg til USA nå, bare (!!) 5 måneder igjen til avreise. Vi må få bestilt Esta og hotell i Las Vegas + litt annet småtteri nå i Juni. 

❥ Dra på årets første båttur, papsen har båt så det hadde vært skikkelig hyggelig å få reist en liten dagstur ut på vannet.

❥ Bli flinkere på matfronten. Jeg har ganske dårlig matlyst om dagen, aner ikke hvorfor heller, er bare skikkelig matleeeei.. Må scrolle litt på pinterest så jeg kanskje finner litt inspirasjon der. 

❥ Fortsette med bullet journalen min. Det der var skikkelig gøy å drive på med, tegne, skrive lister og lage min helt egen personlige journal.

❥ Bli flinkere til å planlegge blogg-innleggene mine i god tid før de skal publiseres. 

❥ Vær litt mer spontan!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *