10 TING JEG VIL GJØRE I MAI..

Endelig Mai – det betyr vår, snart sommer, bare en måned til bryllup, masse is, 17mai og mye annet bra. Mai er også fylt opp med jobbing på både sykehjemmet og i hjemmetjenesten og jeg har et mål jeg skal klar innen Mai er omme, så dette blir en spennende måned.

♥ Ta masse bilder, blogge og fylle opp med inspirasjon. Det er så deilig med lysere kvelder og lysere dager, inspirasjonen fyker opp av det.

♥ Fullføre titoppern Grenland innen kort tid. Hvert år fra 1. Mai – 1. November har mange her i Grenland som mål å fullføre 10 toppern. I fjor tok vi alle ti før Mai var omme – snakk om å være glad i å gå turer.

♥ Finne frem sommerkjolene mine og skinnjakkene – skinnjakken henger egentlig fremme allerede men.

♥ Detox av klesskapet. Dette har jeg tenkt på veldig lengen nå, og når jeg åpner opp klesskapet så ser jeg at en detox virkelig er på tide.

♥ Dra på kafé med venninner og skravle i flere timer om alt og ingenting. Vi har mange kafèer og restauranter her i Porsgrunn langs elven hvor det er veldig koselig å sitte på varme formiddager med en kaffekopp i hånden.

♥ Planlegge ferdig bryllupet – det nærmer seg med stormskritt nå og jeg er så utrolig spent på hvordan dagen blir. Vi skal ha vielsen ute – så her er det bare å krysse fingrene for fint vær.

♥ Grille – forhåpentligvis skal vi ha en skikkelig grillings her på 17.Mai om været er på vår side, om ikke så får vi flytte oss inn å koke winerpølser i stedet.

♥ Planlegge blogginnlegg og blogge minst en gang om dagen. Det burde jeg da absolutt klare.

♥ Strikke ferdig Marygenseren til mamma. I går hentet jeg Mariusgenseren jeg har strikket til Daniel og den ble så fin. Kunne egentlig tenkt meg den selv, men.

♥ Ut å spise lunsj med min kommende mann <3


GOD TIRSDAG 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *