10 TO DO’S IN JUNE

W E L C O M E   J U N E

Endelig har sommermåneden kommet og jeg er overrasket over hvor mange fine sommerdager vi allerede har fått. Men når jeg sjekket værmeldingen i stad var det meldt regn i noen dager fremover. Vi trenger det også, men lengter etter å få tatt årets første bad i sjøen.

1. Lange sommerkvelder med gode venner.

I Juni må vi prøve å få til noen lange sommerkvelder med gode venner <3 Grilling, hagespill, latter og god stemning. Allerede til lørdag får vi besøk av vårt fine vennepar og det gleder vi oss masse til.

2. Rekkverket på verandaen vår er halvveis malt hvit og grått. Så dette skal jeg få begynt med nå i Juni. Rekkverket skal bli HVITT!

3. Bestilling av årets sommerferie og ferie i September. I morgen kommer feriepengene og da skal sommerens ferier bestilles. Gleder meg sykt til å få skikkelig ferie med, Daniel. <3 Sol, sommer, roadtrip i Norge, Danmarkstur og syden ferie – jeg er KLAR!

4. Få bryllupsbildene opp på veggen. Foreløpig står det 2 tomme rammer på stueveggen og de skal bli fylt opp med bildene fotografen har tatt. Gleder meg masse til resultatet kommer.

5. Prosjekt hage står også for tur. Jeg har planer om å lage ett lite bedd rundt flaggstangen i Juni. Ser for meg akkurat hvordan det skal bli.

6. Dra på fisketur. Pappa har båt og det hadde bare vært sykt gøy å få dratt ut på fiske tur en dag. Når været er på plass må jeg vel nesten bare ta en telefon til han så vi får hivd oss ut på vannet. Elsker skjærgården!

7. Fornye garderoben min. Når Daniel kommer å sier jeg må få kjøpt meg noen nye klær, da begynner det å bli skrantet i klesskapet. Går jo for det meste i jobbklær eller de samme overdelene hele tida.. Huff !

8. Jeg ønsker å bli flinkere til å blogge. Jeg oppdaterer instagram ganske ofte men bloggen dabber litt av innimellom. Det er viktig for meg å kunne dele innlegg med kvalitet og ikke bare «på tampen» innlegg som jeg har brukt 5 minutter på.

9. Årets første bad har jeg lenge hatt lyst til å ta. Nå som sommer måneden Juni er her så SKAL jeg ta årets første bad. Håper været holder seg litt fremover.

10. Få opp noen hyller til «kontoret» mitt på gjesterommet. Har et ganske stort lager med varer fra Forever nå, men hadde vært veldig greit med litt system i rotet mitt.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *