18 SPØRSMÅL OG 18 SVAR

1. Beste frokosten? 
Det er veldig forskjell fra dag til dag. Men Amerikanske pannekaker med Nugatti og jordbær er fantastisk godt, om jeg skal slå på stortrommen og være litt sunn til en forandring, så blir det kanskje et toastet brød med avokado, sitron og litt diverse godt ved siden av, eller så er jeg veldig glad i vanilje kesam med bær til.

2. Aldri få ta ett glass vin igjen eller aldri få ta en drink igjen? 
Denne er i grunn ikke så vanskelig. For det første så drikker jeg så og si aldri alkohol, ikke fordi jeg ikke kan, men rett og slett fordi jeg faktisk ikke er noe glad i alkoholsmaken. Sist jeg rørte alkohol var når Daniel og jeg var i Kreta i September og da smakte jeg bare på Raki. Men om jeg absolutt skulle valgt en av de, må det være å aldri få ta ett glass vin igjen.. Søte drikker smaker i allefall bedre, hehe!

3. Du må kle deg i en eneste farge resten av livet. Hvilken? 
Helt klart sort. Det er en farge som passer til alt (kan vel kanskje ikke kalle det en farge?) hadde nok gått veldig lei av sort etterhvert også, men rosa blir kjedelig etter 1 time.

4. Hva er den beste, nye oppfinnelsen?
Hmm, smarttelefonen og alle appene man kan laste ned. Fra å betale med mobilen på Rema1000, til å sende over penger via Vipps, sjekke blogg, nettaviser og ALT. Hvem hadde trodd at man kunne droppe papiravisen og betale regninger på en liten skjerm?

5. Hvilken egenskap savner du hos deg selv?
Jeg er veldig flink til å planlegge, men å gjennomføre det jeg har planlagt og skrevet ned på min to-to liste er verre. På slutten av dagen blir jeg alltid veldig stresset over at mine gjøremål ikke er huket av. Dette er et mål jeg har for resten av April – og jeg kunne ønske jeg var MYE flinkere til å spare, dette blir forhåpentligvis mye lettere når bryllupet er over.

6. Hva skal barna dine hete?
Daniel og jeg har faktisk snakket om det, men navn er veldig vanskelig. Akkurat nå liker jeg Martinius som min oldefar het og Solveig som bestemoren til Daniel heter. Men om noen år når barna faktisk er der, kan det godt hende de heter noe HELT annet enn hva jeg tenker nå.

7. Dersom du fikk velge et land / sted du fikk bo i for resten av livet ditt, hvor ville du valgt?
Om jeg skulle valgt en annen plass enn fine vakre Norge, så må det nok bli en plass i U.S.A – hvor vet jeg rett og slett ikke.

8. Aldri mer se på TV eller aldri høre på musikk igjen?
Denne er jo rett og slett umulig å svare på. Musikk går i bakgrunnen hele tiden og TV er jo så underholdene. Hadde nok ikke klart meg uten noen av delene.

9. Hvilket selskapsspill er du best på? 
Begynner å bli ganske dreven på Alias og Ryktet går. Hver gang vi har gjester, drar Daniel og jeg frem brettspill – ingenting som får jeg i mer konkurranse humør enn det.

10. Hvilket yrke ville du aldri hatt?
I Fengsel.. Å se på mennesker som sitter inne for å ha gjort noe galt eller vondt mot andre personer. Huff, tror aldri jeg hadde orket det. Godt man trives med forskjellige yrker.

11. Hvem kjenner deg best og hvorfor? 
Daniel og Synnøve er vel de to personene som kjenner meg best. Er ikke så rart Daniel kjenner meg best når det er han jeg bor sammen med.

12. Hva står på shoppinglisten denne våren?
Har egentlig ikke en veldig stor shoppingliste denne våren men, små ting til bryllupet er vel en ting.

13. Om du trenger å være ensom og tenke, hvor går du?
Det beste jeg vet da er å ta med meg macen for å se på en serie og legge meg inn på soverommet.

14. Hvilket mål jobber du mot nå? 
Målet mitt fremover er å klare å oppdatere bloggen minst en gang om dagen, helst to om jeg rekker det. Men som en start får en gang i løpet av dagen være nok.   Ellers har jeg noen små mål som å jobbe mest mulig i April og Mai.

15. Hva ville du bli når du var liten? 
Da ville jeg bli dyrlege.. Fra vi har vært små har vi alltid hatt veldig mange forskjellige dyr, alt i fra fisker til undulater, høner og mange kaniner. Så det å stelle med dyr var kjempe gøy.

16. Hvis du skulle velge deg en hobby, hvilken skulle det vært? 
Jeg har alltid prøvd forskjellige hobbyer, men jeg er faktisk ganske usikker på en hobby jeg skulle valgt. Akkurat nå er jeg veldig glad for at blogg, trening og toppturer er mine hobbyer – og det trives jeg veldig godt med.

17. Om du kunne gi et tips til den yngre deg, hva ville du sagt? 
Bruk tiden deres på det dere er glad i å gjøre. Sier ikke at man ikke skal fullføre skole, for det får man mye igjen for senere. Men ikke vær redd for å ta et fri år etter videregående for å reise eller jobbe. Det er vokser man veldig på.

18. Kaker, chips eller godteri? 
SMÅGODT <3

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *