4 things that makes me happy

IMG_1618

♥ En aktiv hverdag, både Daniel og jeg elsker å gå turer, toppturer og fjellturer. Generelt å være i aktivitet i hverdagen. Nå har vi prioritert huset hver gang vi har hatt fri sammen og mye tid har blitt brukt på små oppussing både inne og ute. Men nå tror jeg vi er ganske klare for å gå løs på noen toppturer igjen.

IMG_7391

♥ Strikking – på sommeren er ikke akkurat strikke motivasjonen på topp men i løpet av sommeren har jeg hatt Line Langmo genseren som prosjekt og nå har jeg bare en halv arm igjen før den er ferdig og klar for montering. En perfekt genser utover høsten. Neste prosjekt blir å få ferdig en genser til mamma som jeg begynte på i vinter, hehe. Strikking er så utrolig beroligende, så dette skal jeg fortsette med utover høsten.

IMG_7394

♥ Litt tid for meg selv. Dagene går i ett kjør med full turnus jobb, støttekontakt ved siden av og mye annet. Så innimellom er det helt fantastisk å ha en formiddag fri eller en ettermiddag. I dag var en sånn formiddag, jeg har sovet lenge og er helt uthvilt, spist hjemmelaget Nutella Crossiants til frokost og ser på Vampire Diaries før jeg skal gå en tur med Holly og på kveldsvakt i Hjemmetjenesten. Jeg har også planlagt litt forskjellig fremover og om bare en uke begynner jeg på skolen også. Skal fortelle litt mer om studiet i ett annet innlegg.

IMG_3179

♥ Tanken på at det bare er 26 dager til ferie gjør jeg overlykkelig. Vi hadde to ukers ferie nå i fellesferien, men jeg føler ikke jeg har skikkelig ferie før jeg har vært i ett varmt land, badet masse og sett nye steder. Ferie i Norge er fantastisk det også, men på en helt annen måte. Så om 26 dager drar vi til Roma er der i 7 dager før vi drar til Mallorca. Gjett om vi skal kose oss!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *