BACK AT THE HOTEL

IMG_6775

– White Sheets – Bean Boozed Jelly Beans – Messy Hair –

Etter å ha trasket rundt i gågatene her i Molde fant vi endelig en liten plass å spise – til vår store overraskelse så ble det en liten søt Thailandsk restaurant og ikke pizza som det pleier å bli, hehe. Jeg fant også et par småting som jeg måtte ha med meg, en av tingene var BeanBoozled Jelly Beans, dette var så morsomt. Man spinner det lille hjulet og tar den Jelly beanen som pilen peker på, enten kan du være heldig å få gode smaker eller du kan få de som smaker, baby bleie, hundemat, tannkrem, oppkast osv osv. Jeg fikk vel 5 eller 6 ekle jelly beans mens Daniel slapp unna med de gode. Nå har jeg pakket meg inn i den deiligste dynen på hotellet og er veldig klar for å legge meg tidlig. I morgen kjører vi videre og havner på Beitostølen – vi bestilte oss nemlig klatretur Via Ferrata Synshorn som vi skal tidlig på fredag, så er godt å komme til Beito i morgen og nyte kvelden og torsdagen før klatreturen på 3-4 timer.

 
IMG_6777 IMG_6779 IMG_6783

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *