BOK ANBEFALING – ETTER DEG

God søndags morgen dere – jeg stod opp for allerede en time siden og har fått gått tur med Holly, ryddet litt her, satt på en klesvask og er nå klar for å oppdatere dere litt.

For et par uker siden kjøpe jeg boken «Etter deg» som er boken etter Et helt halvt år, jeg har ikke lest den ferdig enda, men syntes foreløpig at den er veldig bra. Utrolig at valgene man tar kan forandre liv for alltid..

Nei, nå skal jeg få inntatt første kaffekoppen, pakke tursekkene våre og få på tur klærne. Her skinner solen og det er allerede 10 varmegrader ute, så i dag blir det topptur med Daniel og Holly <3 I de senere årene har jeg bare blitt mer og mer glad i å være ute i naturen, enten det er topptur, ut på ski, slalåm osv. Vi har også litt andre planer for dagen, jeg skal møte ei skjønn jente i teamet mitt i Forever også får vi kanskje litt besøk senere i kveld.

Hva er dine planer for dagen?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *