Books to read this summer

Jeg fikk min første pakke fra Bestselgerklubben for et par uker siden og oppi der lå det tre bøker som ser utrolig spennende ut. I dag har jeg startet på I maktens skygge og hittil virker den veldig bra. I år har jeg ikke lest ut en eneste bok, eller se bort i fra de trøttende skolebøkene mine da, hehe. Nå er jeg klar for å drømme meg bort i disse tre bøkene i løpet av sommeren. Har du lest noen av de?


– I Maktens Skygge –

Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. På Sandhamn forstyrres sommeridyllen av en ny sommergjest. Carsten Jonsson, en risikokapitalist som har blitt styrtrik etter omfattende investeringer i Russland.

– Stormens søster –

Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om De syv søstre – og handlingen lagt til Norge. Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold

– Kaninjegeren – 

På dagtid studerer Sofia til å bli sykepleier. Men hun har en hemmelig ekstrajobb som eskortepike. En kveld fører denne jobben henne til en luksusvilla i Djursholm. Men allerede da hun går inn døra, får hun en dårlig følelse. Den eldre mannen «Willie» har ekte kunst på veggene. Med et glass champagne i hånden, forsøker hun å riste av seg den dårlige følelsen. Hun nipper til glasset og ser ut av vinduet. Augustkvelden er stille og mørk, og bak et tre synes hun at hun skimter noe. Hva var det? Et menneske med merkelig hodeform. Eller et stort dyr? Når de reiser seg for å gå opp til soverommet, blir hun plutselig svimmel og mister balansen. Hun har blitt dopet.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *