D A Y O F F


For en deilig dag, jeg har nemlig fri både i dag og i morgen før jeg har 4 dager med jobbing foran meg. Når man jobber turnus kommer helgen midt i uken, hehe. Så i dag har jeg fått levert siste rest av papirer på posten, vært en tur i byen å bukt opp gavekortet jeg fikk til jul og handlet litt annet smått. Nå kommer snart Daniel hjem fra jobb og da skal vi kose oss med god middag, gå oss en tur og planlegge resten av ukens middager. Om dere ønsker så kan jeg godt dele ukes menyene våre med dere? 

Noen av dere har merket at jeg plutselig fikk lengre hår over natten, og dette er Tape extentions fra Rapunzel og Sweden. Jeg har fargen 14/60 og bestilte 6 pakker, dette holdt akkurat. Kan virkelig anbefale å bestille fra denne siden, gratis frakt har di også.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *