Dreaming about Rome

Åå.. SOM det kribler i hele kroppen etter en skikkelig reise og ferie. Vi hadde to ukers ferie i sommer men føler aldri jeg har hatt en skikkelig ferie før jeg har vært å flydd. Neste helg drar Daniel og jeg til Roma og skal være der i syv dager før vi flyr videre til Mallorca. Men først venter en knall helg i Oslo sammen med en fantastisk gjeng med folk. Inspirerende foredrag, recognitions, middager og show. Dette skal jeg blogge mer om senere. Venter på nytt kamera også – er superspent. Canon Eos 80D er på vei til min postkasse sammen med et nytt objektiv. Så nå skal bloggingen gå så det suser, hehe!

Har dere noen blogg ønsker så vil jeg veldig gjerne høre de, jeg er åpen for det meste. Antrekk, inspirasjon, hverdagsinnlegg. Kom med alt dere måtte ønske!

Uten navn-1

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *