FERIEN ER I GANG

IMG_6487

For noen fantastisk deilige dager, vi startet endelig sommerferien i går og kjørte til Oslo også til Hønefoss før vi dro videre til Beitostølen i dag tidlig. Været er litt grått med litt lettere regn, men det stoppet ikke oss i fra å gå en aldri så liten tur bak hyttefeltet her. Før vi dro ut på tur satt vi i gang badstuen her så den var god og varm når vi kom tilbake, før et deilig og langt bad i badekaret etter fulgt av litt god og varm badstue, PERFEKT! Kan ikke få sagt det nok – det er bare SÅ fint her på fjellet og i vakre Norge, jeg gleder meg som en gal til å reise videre til Geiranger i morgen tidlig. Skal prøve å oppdatere dere så mye jeg kan denne uken, er virkelig godt jeg har dobbel data denne mnd for å si det sånn, hehe. Hvis du vil se litt mer en bare bilder på bloggen, legg meg gjerne til på Snapchat, der heter jeg  «martineosen».

Nå er det EM på tven her så får rigge meg til under dynen og prøve å følge litt med. God sommer <3 Blogges! 

IMG_6491 IMG_6495 IMG_6498 IMG_6506 IMG_6512

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Jeg gikk Støls poesien for 2 år siden. En vakker sti med flotte sitater.
    Ønsker dere gode dager sammen på fjellet og flotte opplevelser i fjellet
    Klem fra mamma ???