FERIEPLANER 2016

Endelig er ferie planene for i sommer og September i rute. Vi har vært veldig i tvil på hvor vi skulle reise de to ukene vi har ferie i September, men endelig er det bestilt. Tenkte derfor å dele ferieplanene våre med dere, så kanskje vi får noen tips om hva vi kan sjekke ut på de forskjellige plassene vi skal. Nå er det bare to uker ca til første ferien vår i år og jeg kjenner at det skal bli sinnsykt deilig nå. Det har gått i ett med jobbing og bryllupsplaner i et år nå – så da er ferien ekstra god.

R O A D T R I P    I    N O R G E 

Det første vi skal i ferien vår nå i Juli er å bruke en uke her i Norge. Både Daniel og jeg elsker natur, fjellturer og alt som hører med, så vi har funnet ut at den ene uken vår skal gå til akkurat dette. Daniel er den som har planlagt dette mest – men jeg vet at vi skal se utrolig mange flotte plasser, telte, gå fjellturer (Innerdalstårnet) og skape mange minner sammen. Bare sjekk på bildene – har du sett noe så flott? Atlanterhavsveien, Geirangerfjorden, Innterdalstårnet, Åndalsnes og Trollstigen er noen av plassene vi skal se.

D A N M A R K    &   T Y S K L A N D 

Nøyaktig dagen etter vi kommer hjem fra ferien vår her i Norge, tar vi båten over til Danmark og skal være der en uke med pappa og Tine. Plassen vi skal til heter Juelsminde og ser helt fantastisk flott ut. Det er rundt 2,5 time derfra og til Hamburg i Tyskland og derfor tar vi oss en tur over dit også. Snakk om å se mest mulig på de ferie ukene vi har. Jeg har vært i både Danmark og Tyskland før, men ikke i Juelsminde eller Hamburg.

R O M A    &   M A L L O R C A 

Yes – i September drar vi 6 dager til fantastisk flotte Roma, planen er av vi skal få sett mest mulig, kose oss masse og bare nyte tide sammen. Etter 6 dager i Roma flyr vi videre til Mallorca Alcudia og er der de siste 8 dagene før vi flyr hjem igjen. Tror vi får det beste av alt – Roma og storby og en avslappende avslutning i varme Mallorca. Vi har aldri tålmodighet til å ligge på stranden i flere timer, det ender nok opp med at vi leier bil så vi får sett mest mulig. SOM jeg gleder meg!!

GJERNE KOM MED TIPS <3 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *