FOR EN MULIGHET JEG HAR

Jeg føler meg rett og slett så heldig – for litt under ett år siden var jeg kjempe skeptisk til Forever og alt som handlet om dette. Men etter et par uker med nyskjerrighet tok jeg kontakt med en forhandler så jeg kunne få litt mer info om hva dette gikk ut på og om man i det hele tatt kunne lykkes med dette. Jeg er nå VELDIG glad for at jeg tok sjansen å ble med på dette. Å være en del av Forever er helt utrolig bra, man blir kjent med fantastiske mennesker som heier på deg uansett hvilket mål du har og man blir tatt utrolig godt vare på. Jeg er nå på utkikk etter flere jeg kan hjelpe i gang med sin egen business – dette er virkelig noe jeg brenner for og er så glad jeg har muligheten til å hjelpe folk med å komme i gang selv.

Ser du etter en ekstrainntekt som fort kan bli en heltidsinntekt? Er det nye utfordringer du er på jakt etter? Eller bare en jobb? Hva med mer tid til det du liker, eller å slippe den velkjente tidsklemma?

Send meg gjerne en mail så sender jeg deg mer info om denne fantastiske muligheten <3
foreverlivingmartine@gmail.com

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *