Gårsdagens antrekk + dagens planer

God morgen, er dere klare for en ny dag? Jeg spratt opp tidlig i dag for å få mest mulig ut av formiddagen før jeg skal på jobb i ettermiddag. Det er så deilig å legge seg på kvelden å vite at man har fått gjort nesten alt som stod på to-do listen og i dag håper jeg det blir en slik dag. Episode tre av Prison Break sesong fem har kommet ut så den sitter jeg å ser på nå mens jeg blogger og spiser frokost, multitasking er viktig.

Det blir nok en litt hektisk formiddag i dag, pappa kommer med henger etter hvert så vi får kastet en del hageavfall, jeg må en tur på kommunens kontor for å hente skjøtet til tomten vi har kjøpt på nedsiden av huset og ellers står både gulvene i huset og thujabuskene ute å hyler etter å bli gjort noe med. I går fikk jeg kjempe god hjelp av Synnøve med å plante 21 thuja busker så da har jeg bare 19 stykker igjen, hehe. Hagen skal bli så fin <3

Ha en fin dag dere !

Only jakke – Dr.Denim bukse – Converse sko – strikka genser hm

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *