GRATINERT PASTAFORM

I dag ble dagens middag gratinert pastaform med strimlet svinekjøtt med fløtesaus. Her i hus prøver vi å finne på litt forskjellige middager for tiden og denne middagen var kjempe god. Vanskelig å planlegge middager når man er veldig matlei..

♥ 500gr strimlet svinekjøtt ♥ sjampingjong ♥ rødløk ♥ 3dl fløte ♥ salt og pepper
♥ tagiatelle ♥ ost ♥ eventuelt paprika

Start med å koke ønsket mengde tagiatelle og forvarm ovnen på 200grader. Så bruner du kjøttet i en stekepanne og eventuelt krydrer med det du ønsker. Stek så sjampingjong og løk. Så tilsetter du 3 dl med matfløte i stekepannen med løk og sjampingjong, når dette har koket litt tilsetter du kjøttet. Legg tagiatelle i bunnen av en ildfastform og hell blandingen over. Ta ønsket mengde oss på toppen og gratiner i ovnen i 15 minutter.

Bon Appètit ! 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *