HVITT SMIL

Nå er ferien over og hverdagen tilbake igjen – egentlig ganske deilig syntes jeg. Nå i ferien har vi ikke hatt noen rutiner, spist ALT for mye sjokolade og brus. Derfor var det deilig å komme tilbake til rutiner igjen og ikke minst jobb. Mens vi har vært på ferie hadde jeg fått en pakke i posten, Premium Home Whitening System og i dag fikk jeg endelig testet det ut. Nå har de tilbud på en start pakke til 449kr – dette er billig. Man får et skinnende hvitt smil etter kort tid, perfekt for slike utålmodige som meg, heh!

IMG_7299

En behandling varer i 25-30 minutter, jeg satt med det i 30 minutter nå men hadde ikke hatt behov for å hatt det på i mer enn 25 minutter, dette finner dere ut selv. Blekemiddelet smaker vanlig mint tannkrem, helt supert! Har laget en liten mini guide til dere om hvordan det fungerer. Man får også med bruksanvisning i pakken så klart.

IMG_7301

HOW TO USE IT

• Det du først gjør er å koke opp vann i en kjele, senke tannskinnene ned i det kokende vannet og holde de der i tre sekunder. Så tar du tannskinnene inn i munnen og biter sammen – slik at de blir perfekt formet etter tennene dine. Dette trenger du kun å gjøre en gang, ikke hver gang du skal bleke.

• Så sprayer du tannbørsten din med sprayen som følger med, og børster tennene i 60 sekunder. Sputt ut blandingen, fyll i blekemiddel i tannskinnene og plasser de på tennene dine.

• Plasser LED-lyset på plass i munnen utenfor tannskinnene, bit rundt og vent i 25 – 30 minutt. 25 minutter holder for meg, men om du vil ha fem minutter ekstra – så gjør du det. Når du er ferdig skyller du munnen og børster av hvis du har rester av geleén.

IMG_7302

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *