I JUNI SKAL JEG..

♥ Planlegge og bestille ferien vi skal på i September. Vi har nemlig to ukers ferie i September og trenger veldig gjerne tips til hvor man kan reise. Neste år skal vi mest sannsynlig til USA – så det er ikke ett alternativ nå i år. Har tenkt litt på Malta, Italia og noen andre plasser. Men må være et sted vi kan oppleve og finne på en del ting. Vi er alt for rastløse til å ligge på strender i flere dager.

♥ Utnytte soldagene til det fulle. I skrivende stund ligger jeg faktisk på verandaen å soler meg. Er rundt 23 grader her i dag og det må nytes før jeg skal på jobb i kveld. I går bestilte jeg faktisk tidenes solseng – eller jeg vant budrunden på netthandel til 1800kr (!!) . Regner med at den kommer enten i morgen eller på torsdag. Da skal jeg få tatt litt bilder til dere.

♥ Ha en FANTASTISK bryllupsdag – om bare 10 dager gifter vi oss og jeg håper været er på vår side og at dagen blir RÅ bra. Vi skal ha vielsen ute som jeg har sagt tidligere så være spiller en stor rolle akkurat når vielsen foregår.

♥ Ta årets første bad – jeg har ikke badet i sjøen enda, da det har vært alt for kaldt i både luften og i vannet. Har egentlig begynt å bli mer pinglete med årene når det gjelder bading her i Norge.. Så vi får se om dette punktet blir huket av eller ikke, hehe!

♥ Oppnå nye mål med temaet mitt i Forever. Jeg slo til å ble Supervisor i dag og det er bare helt sinnsykt gøy. Så nå er jeg klar for å hjelpe teamet mitt skikkelig i gang så de også kan nå nye mål i Forever. Er du nyskjerrig på mulighetene i Forever, så er det bare å sende meg en melding 🙂

♥ Planlegge middager og prøve å være litt mer kreativ enn det vi har vært de siste ukene.. Her går det i det samme hver eneste uke..

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *