IPHONE APPS

God mandag – i dag tenkte jeg å starte uken med å tipse dere om mine favoritt apps på min iPhone. Di fleste «unge» nå til dags har en eller annen form for smartelefon og den blir som oftes flittig brukt. Jeg kan i allefall snakke for meg selv, jeg bruker min iPhone til å ta bilder med, holde meg oppdatert på facebook, sjekke instagram, planlegge dagen, skrive opp arbeidsvaktene mine osv osv.

· FADED ·


Dette er en av mine favoritt redigerings-apps. Her kan du laste opp et bilde du har tatt eller ta et bilde rett fra appen og redigere både lysstyrke, farge, filtre, rammer og mye mye mer. Det er vel nesten bare denne appen jeg bruker for å redigere instagram bildene mine og andre bilder jeg tar med telefonen. Du får den gratis på App-store.

· PLANLEGGER ·

Planlegger appen er en stor favoritt hos meg. Her har jeg laget meg en To-do liste, handleliste, bloggtips-liste osv mye annet. Utrolig kjekk app, hvor man bare kan trykke på rundingen ved siden av det du har skrivd for å markere det som «gjort» eller ferdig.

· INSTAGRAM ·

Dette er nok en veldig stor favoritt hos mange, jeg selv er innom Instagram utallige mange ganger hver dag, har ikke telling på hvor mye det blir. Her kan du følge hvem du vil og legge ut bilder selv, andre kan da like dine bilder og følge din profil.

· CAMERA CONNECT ·

Denne appen må jeg bare tipse dere som har Canon kamera om, når jeg kjøpte mitt nye Canon Powershot kamera nå i våres kom det med en brosjyre hvor det stod at man kunne koble kameraet til denne appen. Da kan du sette fra deg kameraet et sted og bruke telefonen som selvutløser kontroll, du kan også se deg selv eller det du tar bilde av på skjermen på telefonen – etter du har tatt bilder kan du legge di rett fra kameraet og over på telefonen.

· BIG DAYS LITE ·

Denne er utrolig genial om man skal ha noe å se frem til, da fyller du bare inn datoen på når du skal på ferie, har bursdag eller andre ting. Så teller den dager til du skal avgårde. Vi drar faktisk til KRETA om 66(!!) dager – syntes ikke det er lenge siden vi satt å bestilte billetter, hehe.

· SHIFT WORKERS ·

Åå – denne appen har helt klart blitt en skikkelig favoritt. For meg som jobber turnus og forskjellige steder er det veldig greit å ha et oversiktlig sted å skrive det ned. Her betyr gul at jeg jobber dagvakt i hjemmetjenesten, rød stjerne betyr dagvakt på sykehjemmet osv. Så enkelt og da har jeg med meg vaktene mine oversiktlig overalt. Denne appen koster forresten 19kr i App-store.

· MOMENTS ·

I dag fikk jeg faktisk tips om å laste ned denne appen, den teller hvor mye tid man faktisk bruker på telefonen sin i løpet av dagen. Blir spennende å se i kveld hvor mye tid jeg faktisk bruker på telefonen, det kan ikke være lite..
Håper dere fikk noen tips – gjerne gi meg noen tips til andre apper også.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *