It’s all about Christmas

1. desember eller lille julaften? Så klart lille julaften. Grunnen til dette er jo fordi familien alltid pleier å være samlet. Vi pynter som oftes juletreet hos mamma og pappa. Og det henger alltid en julenisse sekk eller strømpe på døren til leiligheten min. Åå – som jeg gleder meg til jul og ferie!

Favoritt julekaker? Jeg bare elsker smultringer. Ingen i familien pleier å lage det, men det finnes en smultring-vogn i Porsgrunn som har verdens beste smultringer <3 Tror jeg må ned å kjøpe en pose i morgen etter jobb – hihi! Ellers er jeg veldig glad i mormors krumkaker.

Gi eller få gaver? Jeg bare ELSKER å gi gaver. Det finnes ikke noe koseligere enn å se ansiktsuttrykkene til di som åpner julegavene sine. Så klart er jeg veldig glad i å få gaver selv også, men jeg har liksom aldri ønsket meg så veldig mye spesielt. Så det å gi gaver er jo nesten en gave i seg selv.

Ekte eller plastikktre? Plastikktre.. Vi hadde ekte juletre når jeg var mindre, men måtte gå over til plastikktre etterhvert fordi flere i familien reagerte på ekte tre. Og nå som jeg har flyttet for meg selv så har jeg investert i et kjempe fint plastikktre fra IKEA. Det ser helt ekte ut syntes jeg da.

Tre nøtter til Askepott eller Reisen til julestjernen? Pleier som regel å se på Tre nøtter til askepott, men er ikke helt krise om jeg ikke får sett på noen av di egentlig.

Hvordan ser julaften ut for deg? Frem til i år har jeg stått opp, spist julestrømpe godteri til frokost og en skikkelig julefrokost etterpå. Sett på en del julefilmer som går på tv og bare kost meg masse med familien min. Men i år blir det helt anderledes for min del, jeg skal være med Daniel til Hønefoss å feire julaften der, sammen med hans familie. Det blir veldig rart, men også UTROLIG koselig. Rart fordi det ikke er en av mine vante tradisjoner, men koselig fordi vi skaper nye tradisjoner sammen <3 Håper julen blir kjempe koselig!

Ribbe eller pinnekjøtt? Ribbe! Har smakt pinnekjøtt en gang i fjor og det syntes jeg smakte veldig salt og likte ikke konsistensen i det hele tatt. Så her går det i ribbe!

Favoritt aktivitet i desember? Og pynte til jul er jo helt klart det beste, da er julen i gang. Må vel også si at å bake julekaker, høre på julemusikk og se julefilmer også er noen favoritter.

Hva gleder du deg mest til i romjulstiden? I år gleder jeg meg veldig å feire «mini-julaften» med pappa. Daniel og jeg skal tilbake til Hønefoss i Romjulen og da skal vi på akedag som helt sikkert blir kjempe gøy, vi skal også stå på ski enten i Hemsedal eller på Beitostølen. Kan ikke huske sist jeg hadde  så mange dager fri mellom jul og nyttår. Sånn er det å jobbe turnus i helsevesenet, er ikke mye fri på sånne dager da – hehe.

// Dette innlegget ble inspirert av Marthe Borge

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *