Kvalitetstid med girlsa

God søndag – jeg har det siste døgnet vært i Jessheim med to venninner og vi har hatt det så innmari gøy og koselig. Daniel kjørte meg innover til Jessheim i går da han skulle en tur til Hønefoss for å besøke familien sin. Jeg og jentene startet helgen med lunsj på Mc´Donalds, så dro vi til leiligheten, tok med oss noe godt å drikke å satt i boblebadet en god stund – det var så digg! Det ble en tur på byen og kvelden var super! Vi var innom et senter og der fant jeg Rituals butikken og jeg fikk lagt igjen noen hundrelapper der for å si det sånn, hehe. Tenkte å lage et innlegg om produktene når jeg har fått testet de ut senere i kveld. Nå blir det Pretty Little Liars maraton resten av dagen – håper helgen deres har vært super!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *