MIN DAG – TIME FOR TIME

06.00 – 07.00 – Vekkeklokka ringer like nydelig som alltid – haha.. Jeg drar meg ut av senga og inn på badet for å få fikset det trøtte trynet og bustete håret, etter en stund har jeg klart å sminke meg litt, slengt opp håret og spist litt frokost før klokken nærmer seg 06.40 og jeg fyker avgårde til jobb ♥ 

14.30 – 17.00 – Rett etter jobb dro jeg avgårde til Plantasjen for å handle inn litt blomster til å ha foran inngangen vår, og så føyk jeg videre for å handle litt middag og gjøre ferdig noen andre ærend. Daniel og jeg pleier alltid å handle middag for hele uken på mandag, men slik har det altså ikke blitt denne uken da Daniel ligger syk hjemme og etter ønske så ble det TACO-tirsdag i dag, hehe ♥


♥ Hva har du gjort i dag? 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *