Mitt kamerautstyr

Da var det på tide å svare på et av de spørsmålene jeg får mest av her på bloggen og det er hvordan kamera utstyr jeg bruker. Frem til nå så har jeg bare brukt speilreflekskameraet mitt Canon 80d som jeg kjøpe i høst og er super fornøyd med. Jeg kjøpte meg også objektivet 50mm 1:1,4, som gjør at man får en skikkelig «blurry» bakgrunn på bildene. Et par måneder senere kjøpte jeg meg vidvinkelobjektivet mitt som jeg helt klart bruker mest. Det tar klare og skarpe bilder og man får med seg alt. Dette kjøpte jeg brukt og er RÅ fornøyd med det.

For en uke siden kjøpte jeg meg også Olympus E-pl7 kameraet som alle bloggerne snakker som fint om. I starten var det litt uvant med tanke på hvordan man justerer innstillinger osv, men nå er jeg kjempe fornøyd. Utstyret jeg har til det finner du litt lengre ned i blogginnlegget.

Olympus Pen E-pl7 kamerahus
14-42 EZ Pancake objektiv
45mm 1:1,8 objektiv
Ekstern blitz

Canon Eos 80d
50mm f/1,4 USM
Canon EF 17-40mm f/4.0L USM
Trådløs fjernkontroll

Annet utstyr jeg har er tre store kameralys som står på stativ og et vanlig kamera stativ. Kameralysene finner du her.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hehe jeg har også stort speilrefleks + olympusen. Men skal innrømme at olympusen ikke blir så mye brukt, for jeg blir liksom ikke heelt fornøyd… Synes du også at linsene er skikkelig tunge å bytte på det? Jeg sliter skikkelig med å få de av 😮 !

    • Jeg er helt enig. Ble ikke helt klok med en gang, trodde jeg ødela det, haha! Men det gikk, var bare ikke like smidig som på speilrefleksen.. Litt mer fornøyd nå, men var ikke helt fornøyd med en gang..