MITT STUDIEVALG

Okei folkens, da kommer det berømte studie-innlegget. Det er nemlig mange som har spurt meg på Facebook, snap og i forskjellige sammenhenger om hva jeg skal studere på skolen osv osv, derfor tenkte jeg å heller lage ett blogginnlegg om akkurat dette.

Sammen med to venninner søkte jeg på Psykisk helse og Rus, det er en etterutdanning innenfor Helsefag som går over to år. Skolen er bare en dag i uken, men det er en del jobbing med caser og oppgave innleveringer uten om skolen også. Jeg vet om fler som har startet på andre året nå og de fleste syntes det er et veldig ålreit studie. I går hadde vi første dagen og lærerne er bare super hyggelige med stor S, og jeg følte meg veldig godt tatt i mot. Vi er ganske mange i klassen nå det første halvåret før vi bli delt i to da noen skal gå Kreft og lindrende pleie mens vi andre skal gå videre med psykisk helse og rus. Foreløpig er jeg super gira, så får virkelig håpe det varer en god stund, hehe. Jeg skal så klart holde dere oppdatert videre under studie tiden.

Nå får jeg pakke sekken og hive meg rundt, i dag er dag to på skolen. Vi har tre dager denne uken og to dager neste uke før vi fortsetter med en dag i uken etter det. Skal på kveldsvakt i Hjemmetjenesten rett etter skolen så da blogges vi mer senere. Ha en super torsdag ♥

IMG_7367

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *