NÅR DØGNET IKKE HAR NOK TIMER

Det er så mye jeg skulle gjort om dagen, så mye jeg kunne tenke meg å gjøre men plutselig så er kvelden kommet. Bloggen blir ikke alltid prioritert og jeg kunne virkelig ønske at jeg fikk blogget oftere enn det jeg gjør nå. Jeg kjenner meg så igjen i innlegget Daria skrev på bloggen sin tidligere i kveld. Jeg tror de fleste som starter en blogg nå i dag har et stort ønske om å oppnå noe, motivere, inspirere og dele en spennende hverdag med alle. Det er sånt de fleste drømmer om og man ser alle andre bloggere har et så «spennende» liv. Jeg selv kan vel si at jeg til tider føler jeg har et fryktelig «kjedelig» liv i forhold til livene jeg leser om på blogger.

Jeg står opp om morgenen, går tur med Holly før jeg drar på jobb i enten Hjemmetjenesten eller på sykehjemmet. Når jeg ikke er på jobb er jeg vel enten på treningssenteret med søsteren min, jeg jobber med Forever, planlegger bryllup og går toppturer med Daniel <3 Når det først skjer noe spennende, som en grillkveld eller noe annet, er kameraet som oftes glemt igjen hjemme. Mens andre bloggere deler alt om sitt flotte og morsomme liv, halvsover jeg på sofaen en fredagskveld kl. 21.30.. zZzZZz. I dag er en sånn dag.. Vi har hatt besøk og nå har vi fått planlagt litt mer til bryllupet. Men for meg er det godt nok, jeg elsker å kunne ha et liv som ikke alltid MÅ publiseres på bloggen, akkurat nå er det godt nok for meg. Før var jeg veldig opptatt av hva alle andre syntes og mente, men nå er det viktigste for meg Daniel og familien min og heller tilbringe tid med dem man er glad i.

Blogges <3 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *