November bucketlist

♥ Ha en skikkelig kosekveld med kakao, tente lys, en romantisk film og god middag med min kjære.

♥ Begynne på julegavene! Jeg må få satt meg ned, skrevet en liste over alle julegavene som skal kjøpes inn og så er det bare å sette i gang. Noen har jeg allerede startet på – men ikke alle er like lett å finne gaver til. Elsker julaften og pakker, kunne virkelig ønske at den kvelden varte i en evighet.

♥ Holde det ryddig hjemme og bli kvitt klær og ting jeg ikke bruker. Det er så deilig å få vekk ting man ikke trenger.

♥ Planlegge ukene bedre. Jeg må bli flinkere til å skrive ned alt av planer, jobb-vakter, blogginnlegg, Forever Living bestillinger og leveringer. Er alltid så mye å holde styr på, men med god planlegging så går alt bra.

♥ Stå på slalom. Ingenting er bedre enn å innvie vinteren med en helg på fjellet med ski på beina. Daniel og jeg pleier alltid å dra på hyttetur på Frøystul som ligger i nærheten av Rauland og da står vi på slalom på Gaustablikk !

♥ Strikke ferdig et marius-pannebånd og mariusgenseren til Daniel. Dette er et prosjekt som har tatt veldig lang tid, hehe. Å strikke et så stort plagg krever tid og tålmodighet, så dette skal jeg bli ferdig med (iallefall før jul) ..

♥ Kikke etter bryllupsreiser – dette er noe jeg gjør stadig vekk, men det er så utrolig vanskelig å finne det perfekte stedet liksom.. Huff ! Tar gjerne i mot tips 🙂

♥ Lage et album fra Kreta 2015 – alltid når jeg er ute å reiser så pleier jeg å lage album fra JapanPhoto, er så koselig å ha det å kikke i ved senere anledninger.

♥ Finne en ny serie å se på. Har liksom falt helt ut av «serie-verdenen» og det er så dumt. Jeg som elsker serier må jo bare finne meg en ny favoritt.

♥ Prøve å bli litt mer kreativ når det gjelder middager, dette er det Daniel og jeg sliter mest med i hverdagen, haha! Middager er alltid det store spørsmålet hver eneste dag. Vi må begynne å sette oss ned hver søndag og bli flinkere til å planlegge middagene.

♥ Gå oftere turer enn bare i helgene, selv om det blir mørkt kl. 16 på ettermiddagen nå så går det ann å gå turer, frem med hodelykten og på med lua så er det bare å begynne å gå.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *