«på kino er jeg..»

På kino er jeg… egentlig ganske ofte, hehe! Som støttekontakt blir det en del kinobesøk i løpet av året, men det er bare koselig. Daniel og jeg er kanskje ikke så flinke til å dra på kino igjen. Har planlagt i to uker nå å dra på kino men noe kommer alltid i veien.

På stranden er jeg… Den som omtrent bor i vannet, huff. Ser ut som den badeløven der jeg flyr rundt med bade madrassen eller annen form for vannsport, hehe. Enten det er vannscooter eller «surfebrett», (di man kan ligge på)

Hos tannlegen er jeg.. Absolutt ikke glad å være, når jeg gikk i 5 klasse fikk jeg regulering og da var jeg jo en del frem og tilbake til tannlegen også var jeg ganske uheldig for et par år siden og fikk betennelse i en nerve og måtte rotfylle, noe som var helt grusomt!

På date er jeg… alltid blid! Nå er det faktisk en god stund siden Daniel og jeg har vært på date eller ute å spist, begge foretrekker vel egentlig å lage en skikkelig god middag hjemme og se på en god film sammen, da vi kan prate litt osv. Men alltid koselig å ut å spise en gang i blant <3

Akkurat nå er jeg.. Utrolig lei av regnværet som er her.. Skulle tro det var høst og ikke vinter for å si det sånn, men men. Været får man ikke gjort noe med, får heller gjøre det beste ut av det. Så tror jeg skal finne frem en god film og melkesjokoladen etter lørdagen, hehe.

På snapchat er jeg… hun som enten er litt for aktiv, eller aldri deler noe, haha! Gjerne følg meg @martineosen

På kjøkkenet er jeg… utrolig glad i å prøve nye ting, bake er også en stor favoritt. Middager kan jeg vel ikke si jeg er så veldig flink til og jeg er veldig lite kreativ når det kommer til middager.

Bak rattet er jeg… Ganske rolig tror jeg? Men kan også bli ekstremt hissig og mener vel egentlig at bare jeg selv kjører bra nok, jeg kan heller ikke forstå at eldre som omtrent ikke ser over ratte kan sitte å kjøre i en bil og når di heller ikke klarer å kjøre i fartsgrensa så blir jeg sinnsykt stressa og irritert.. huff!

På treningsstudio er jeg… ALDRI lengre. Trengte på senter i et par år før og det var så deilig, helt til jeg begynte å slite med å sove på nettene og fikk mer vondt i korsryggen. Så nå er det turer, sverger til «livet er best ute» quoten min <3

I klesskapet har jeg… Ganske orden akkurat nå. Etter vi flyttet opp i huset gikk jeg gjennom alle klærne mine og ga bort det som aldri blir brukt.

På fornøyelsesparker er jeg… Som en 10åring!! Jeg elsker tusenfryd og alt som har med fornøyelsesparker å gjøre! Sukkerspinn, berg og dalbaner osv. Tar karuseller til jeg kaster opp.. Langt nede på instagram profilen til Daniel (@__ellefsen__) ligger det et grusomt bilde fra 2014.. haha!

På matbutikken er jeg… sykt vimsete og glemmer hvorfor jeg er der. Prøver å være flink til å skrive handleliste før jeg drar, men det er sjeldent at jeg husker det. Tror det må være et av målene mine fremover, planlegge og skrive ned hva vi skal handle!

På skolen er jeg… IKKE.. Jeg har ikke gått på skole siden 2011.. Oi, plutselig skjønte jeg hvor lenge siden det var. Jeg var lærling fra 2011-2013 og har jobbet på sykehjem og i Hjemmetjenesten siden den gang. Sitter ofte og vurderer å ta sykepleien eller noe annet.

På fest er jeg… Aldri.. Heller jentekvelder eller kjærestekveld <3 Har ikke tid til å fly på fester og ikke er jeg glad i alkohol. Men å ha middagsgjester og jentekvelder er utrolig koselig <3

På internett er jeg… innom daglig for å oppdatere meg på aviser, blogg, e-mail og facebook.

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *