POTETFORM MED SKINKE

Det er onsdag og halvveis til helg – hver søndag prøver Daniel og jeg å skrive ned middag for uken som kommer, og på søndag fant jeg oppskrift på potetform m/skinke på bloggen til Rebekka. Vi lagde dette i dag og det falt så utrolig i smak og derfor tenkte jeg å dele oppskriften med dere.

· 1 boks med skinke ·  1 boks med baconost · ca 7-10 poteter ·  ost · 1 boks kremfløte ·  salt & pepper · 

Først forvarmet jeg ovnen på 200grader, delte opp poteter i skiver for så å dele dem opp i strimler, så delte jeg opp skinken i stimler og la dette oppi en ildfast form. Når jeg hadde gjort det, fordelte jeg baconosten over og helte kremfløten oppi formen tilslutt. Dette skal stå i ovnen i 60 minutter, ta ut formen etter 45 minutter og strø over ost som kan stå i det siste kvarteret. Jeg var jo så sulten at jeg begynte å spise maten før jeg rakk å ta bilde av sluttresultatet – men godt var det !

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *