Q AND A

Hvis du kunne bo hvor som helst i hele verden, hvor ville det vært? Da ville jeg helt klart bodd i USA, jeg har aldri vært der men til neste år skal vi mest sannsynlig på roadtrip i USA og som jeg gleder meg! Hadde vært en drøm å kunne bodd der en periode.

Siste filmen du så? Siste filmen jeg så var Angry Birds Movie av alle ting. Daniel lastet den ned her forrige uke og må vel være noe av det trøttende jeg har sett på lenge. Denne frøkna sovnet nemlig etter 20 minutter av filmen. Ellers så har jeg fått helt dilla på SKAM, men det er jo ingen film.. hehe

Favorittserie på TV? SKAM og Orphan Black er helt klart favoritt seriene mine for tiden.

Hva er det første du gjør når du våkner på morgenen? Går inn på badet å steller meg for dagen, tar med meg Holly ut en liten tur og så pakker jeg vesken før jeg fyker av gårde.

Den perfekte vertinnegaven er? En blomsterbukett slår aldri feil, eller så har jeg mange gode produkter fra Forever som jeg pleier å gi i en liten kurv.

Hvor god er du til å shoppe? Er vel sånn midt på tre – har ikke shoppet klær på aldri så lenge. Men Jeg har heller brukt litt penger på ting til huset de siste månedene.

På søndager gjør du helst? Spiser en god frokost sammen med Daniel – før vi drar på en tur. Å gå tur gjør vi egentlig ganske ofte, men er ekstra deilig på søndager når man har god tid og alt er stille og rolig.

Hva var ditt første kjæledyr? Det må ha vært kanin – vi har hatt ekstremt mange kjæledyr opp i gjennom tidene. Kaniner, høner, ender, fisk, fulg osv osv. Nå har vi Holly og det er mer enn nok <3

Hva slags farge har du på soverommet ditt? Hvitt med en grå vegg bak sengen.

Samler du på noe? Nei, heller det motsatte. Det værste jeg vet er å ha ting samlet opp. Alt jeg ikke har brukt innen en vis periode kaster jeg eller gir jeg bort.

Hvilken parfyme liker du aller best? Akkurat nå bruker jeg en fra DIOR, den er helt fantastisk god.

Hvilket fag likte du minst på skolen? MATTEdet å forstå tall har alltid vært et problem, hehe. Jeg drar frem kalkulatoren på mobilen med en gang jeg må regne med hodet.

Hva spiser du helst på kino? Surt smågodt og baconchips med en kald pepsi max <3

Hva er du dårlig på? Jeg er ekstremt flink til å stresse, så det jeg da er dårlig på er å stresse ned. Hehe! Det skal ikke mer til enn at Daniel synger av full hals her hjemme før jeg blir stressa.. Noe å jobbe med her ja!

Hoppe i strikk eller hoppe i fallskjerm? Fallskjerm har alltid vært en drøm. Før jeg blir 30 SKAL jeg få gjort det.

Sommerhus på den Franske Riviera eller loftsleilighet i London? Sommerhus på den Franske Riviera så klart. Det ser rett og slett helt nydelig ut der. London er ok for en helg, men hadde blitt sliten av alt bråket i gatene 24/7.


Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *