Serie favoritter

Orphan Black handler om foredreløse Sarah Manning som oppdager at hun har flere dobbeltgjengere, og det viser seg at di er menneskelige kloner. Di blir jaget av ulike grupper, og må samarbeide om å overlevere for å finne ut hvor di kommer fra. Dette er en utrolig spennende serie, jeg startet på serien for knappe 4 dager siden og har vel sett rundt 10 episoder allerede.. Så her går det unna!

Jane the Virgin handler om Jane som er forlovet med kjæresten sin Michael, hun blir feil inseminert under en kontroll. Den biologiske donoren er en gift mann, som eier hotellet Jane jobber på og var Jane sitt «crush» som tenåring. Leter du etter noe å le av så må jeg anbefale denne serien. Finner sesong 1 på netflix og sesong 2 på tv2 Sumo!

Making a murderer, dette er vel den serien di aller fleste snakker om for tiden. Den handler om Steven Avery som ble utsatt for justismord og satt uskyldig i fengsel i 18 år for voldtekt og overfall. Dette er bare startet på problemene som kommer etterhvert. Anbefaler virkelig å se denne serien.

Gjerne legg igjen noen serie tips om du har!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *