SITRONFROMASJ MED JORDBÆR

God kveld alle sammen! Hjelpes.. Det er virkelig ikke lett å lage blogginnlegg når motivasjonen er litt nede og dagen er helt fullbooket med alt mulig annet. Ikke før 22.30 har jeg fått satt meg ned og da jeg skulle laste opp bilder kom det bare «error» hele tiden.. Jeg har fått testet ut en helt sykt god dessert i dag, og siden den ble så velykket skal jeg dele oppskriften med dere her nå.


Du trenger – til to STORE porsjoner
2 Sitroner6 gelatinplater4dl kremfløte2 egg 6ss sukkerjordbær 1dl vann

SITRONFROMASJ MED JORDBÆR

1. Start med å vispe 2 egg og 4ss sukker til eggedosis
2. Legg gelatinplatene i litt kaldt vann og la dem ligge å bli myke i ca 5 minutter.
3. Kok opp 1dl vann i en kjele, ta kjelen så av platen. Press vannet av de myke gelatinplatene i legg dem i det varme vannet så de får smeltet inn. Press saften av to sitroner i den varme gelatinblandingen, tilsett 2ss sukker og rør alt godt sammen. Sett hele kjelen til avkjøling i ca 10 min.
4. Pisk krem av kremfløten, rør skålen med eggedosis i kremfløten og tilsett til slutt kjelen med gelatinvann, sitronsaft og sukker. Ha litt oppkuttet jordbær med sukker i bunnen av serveringsglassene og hell over sitronfromasjen.
5. Sett til stivning i kjøleskapet i 4-5 timer før servering.

ENJOY !!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *