SUNDAY MOOD

Åå – det er så utrolig kjedelig at helgen går så fort. Nå skal det sies at jeg har jobbet i hele helgen, så da går helgen enda raskere når halve dagen tilbringes på jobb. Daniel og jeg prøver å være flinke på å finne på ting sammen før eller etter jeg skal på jobb når jeg jobber i helgene. Han har jo fri, så dette er litt kjedelig men men. I dag fikk vi gått oss en tur ute i Langesund ved fortet der og det var så utrolig deilig. Sol, stillheten og den fantastiske utsikten utover havet. Nå sitter jeg å planlegger neste uke, det er to dager skole og et par dager med jobb før jeg fyker innover til Oslo på tidenes arrangement med Forever Living. Guri, som jeg gleder meg! Blir kjent med nye mennesker, spise god mat og få masse ny inspirasjon. Daa får denne jenta dra på jobb – ønsker dere en super søndag <3

Uten navn-1

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *