Svar på spørsmålsrunden

Først må jeg bare si tusen takk for mange gode spørsmål, ble helt overasket da jeg bladde nedover i kommentarfeltet og fant så mange spørsmål fra dere. Det liker vi! Nå skal jeg bare prøve å svare så godt jeg kan, hehe!


Hva slags kamera bruker du? Jeg bruker Canon Powershot G1X Mark ii. Utrolig greit med dette kameraet som både tar gode bilder og er lett å ta med seg.

Dine 3 beste reisemål? Jeg har reist en del plasser, men jeg elsker Kreta, og Paris er nydelig ellers likte jeg veldig godt Israel. Men jeg detter alltid tilbake på Kreta!

3 ting du ikke kan leve uten? Daniel såklart <3 Familien min og Macen..

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har blogget mye frem og tilbake opp i gjennom årene, men for ca ett år siden ønsket jeg å starte igjen, savnet å ha et sted å publisere bilder og tekst.

Hvordan er det å endelig flytte inn i huset? Å flytte inn i huset er fantastisk deilig. Vi begynner virkelig å komme på plass nå, spisestuen har kommet og litt andre ting er på plass. Den største tingen som gjenstår er badet, som både Daniel og pappa jobber en del på.

Kan du ha ukens tips/ anbefaling? Det kan jeg godt begynne med, får sette meg ned å skrive noen forslag.

Hva er deres planer med huset? Som sagt over – så er badet hovedprioritert akkurat nå men til våren skal vi lage stor platting forann huset, male litt, male dørene inne i huset og pusset opp gjesterommene etterhvert.

Hvilke blogger/personer følger du for å inspirasjon angående interiør? Vanskelig, jeg følger mange instagram brukere og noen blogger. Jeg er innom Eirin Kristiansen sin blogg, Malin Dahl, Kristin Wallem og en del fler.

Hva ser du mest på TV? Ser sjeldent på tv, men ser på Neste sommer, Helt Perfekt og Luksusfellen, hehe. Ellers ser jeg på Pretty Little Liars og diverse andre serier.

Favoritt brus? Pepsi Max..

Kan du lage smoothie å dele oppskriften? Såklart, neste gang jeg finner en god smoothie oppskrift skal jeg dele den med dere.

Kan du lage en DIY ansiktsmaske oppskrift? Har en liten DIY på gang til dere.

Hvor finner du inspirasjonen din fra? Forskjellige blogger og instagram profiler.

Hva slags stil har du? (Klesmessig) Oi, vanskelig. Er ikke veldig glad i for mye farger og er kanskje litt glad i komfertable klær.

Har du egen fotograf? Hehe, nei. Tar bilder selv, men om jeg tar antrekksbilder så er det som oftes søsteren min som tar bildene.

Hvem tar bildene av deg? Søsteren min <3

Hvor pleier du å ta outfitbilder? Der det passer, noen ganger i gaten her vi bor eller så er det veldig mange fine steder rundt om i Porsgrunn også.

5 toppturer du sterkt anbefaler? Mikaelshulen ( Skotfoss ) – Valås Sortilen – Galten – Gygrestolen ( Bø )

Hvor gammel er hunden din? Holly er vel 7 år om jeg ikke tar helt feil nå.

Favoritt blomsten din? Hortensia eller orkidè.

Har du en hobby utenom å strikke? Strikking er vel på topp men er veldig glad i diy prosjekter også.

Har du god kontakt med søsteren din? Veldig – jeg kan vel si at hun er en av mine bestevenner!

Hva gjør du for å få så fin hud? Jeg bruker noe sminke med Aloe Vera, merker at huden ikke blir like «stygg» som med mye annen sminke jeg har brukt tidligere. Også bruker jeg en skrubb (Forever Living) en gang i uken ca, ansiktsrens hver morgen og kveld og Sonya Serum etter ansiktsrensen.

Kan du komme med interiør tips? Det kan jeg etterhvert som huset blir mer ferdig. Men kan godt legge ut link til hvor tingene mine er kjøpt.

Hvor kjøper du interiør? Jeg kjøper mye på Kremmerhuset, Ellos, Søstrene Grene osv.

3 ting du gleder deg til denne måneden? Når badet blir ferdig – Ha vårt første middagsbesøk i huset – Luksusfellen Premiere i kveld, haha –

5 mål du har i 2016? Ha en kjempe fin sommer, reise minst en gang,

Hva er det mest romantiske Daniel har gjort for deg? Vanskelig, men i starten når vi akkurat hadde blitt sammen tok han meg med på kjøretur ned til en strand her vi bor, der hadde han tent bål og lys og kjøpt roser til meg <3

Kan du ha en house-tour video? Det kan jeg!

Hvor kjøper du blomstene dine? På blomsterbutikken på Down Town.

3 cravings du har akkurat nå?  Melkesjokolade, Vanilje Kesam med forskjellig bær eller risgrøt.

Hva er din morgenrutine? Dette kan jeg lage et eget innlegg om.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *