Tips til en mer effektiv hverdag

 

♥ Legg deg før 23.00 hver dag og stå opp før 08.00 og start hver dag med noe du blir glad av. Jeg starter dagen med Radioen på badet mens jeg steller meg og det gjør meg i så godt humør – må alltid få med meg morgen showet med Ronny og Silje, hehe!

♥ To-do list, jeg er en av di som må planlegge ting og skrive dem ned for å være mest mulig effektiv. Så på «planlegger» appen på mobilen har jeg alltid en to-do list som jeg bare kan huke av etterhvert som tingene er fullført, det hjelper virkelig mye i hverdagen. Ellers noterer jeg meg alle viktige avtaler i almanakken min som jeg har bestilt fra Personligalmanakk.no.

♥ Viktig å koble ut alle forstyrrende ting.. Og da mener jeg Instagram, Facebook og andre sosiale medier som kan trekke fokus bort fra det som egentlig skal gjøres.

 

♥ Fyll hodet med positive tanker! Jeg selv er som oftes positiv stort sett hele tiden, men om jeg merker at hodet ikke henger helt med så tar jeg meg en liten pause, setter på litt god rolig glad musikk eller blar mellom blogger som gir meg inspirasjon og motivasjon.

♥ Slå løs på di små oppgavene som går fort å gjøre men som også er lett å skyve bort til neste dag. Og sett deg realistiske mål om hva som er viktigst å bli ferdig med og det som ikke er så viktig kommer da lengre ned på listen.

♥ Planlegg morgendagen kvelden før, jeg pleier som oftes å skrive ned punkter på telefonen min om hva jeg skal gjøre neste dag. Det hjelper så jeg for det første husker alt jeg skal gjøre og jeg får en mer behagelig og rolig morgendag.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *