TIPS til morsdagen

Woho – på søndag er det både Valentine og morsdag og det er så koselig å gjøre litt ekstra stas på di man er glad i. Men hva skal man gi eller hva skal man gjøre er vel det som alltid er vanskelig å finne ut av. Nå som Daniel og jeg har kjøpt oss hus så blir det ikke store gavene på oss, men det er alltid koselig å lage en god middag + dessert å kose seg med hjemme med en god film og bare oss to <3 Men for mamma er det alltid koselig med en liten oppmerksomhet, så her kommer noen tips.

♥ kjøp blomster – min mamma bor heldigvis ikke veldig langt unna, kun 10-15 minutter med bil så da slipper jeg å sende blomster og kan heller komme med dem personlig. Skriv et lite søtt kort og legg ved siden av, det slår aldri feil.

♥ hjemmelagde gaver – er det noe jeg er glad i å få så er det hjemmelagde gaver, ingenting er mer personlig enn det. Så her setter bare fantasien grenser. Jeg har selv tenkt å prøve meg på en bodyscrub som jeg fant oppskriften til på Pinterest, om den blir bra så legger jeg ut en diy på bloggen.

♥ et bilde – det er som oftes ikke store gaven som skal til, så et bilde av dere to er alltid koselig.

♥ be hun over på kaffe og kake – en gylden anledning til å invitere til mor på kaffe besøk.

♥ Ut på tur – ta med din mor ut på tur (om hun er glad i det), pakk sekken med kakao og hjemmelagde boller og ha med en bukett med blomster eller en annen liten ting.

♥ Lag en fotobok – med bilder fra årene tilbake, turer dere har vært på, med koselig tekst osv. Ingenting er som å sitte å titte i en bildebok.

♥ Inviter på middag – invitert mammaen din på middag et par fredager fremover, tenk så deilig å kunne komme til dekket bord og ferdig middag og det er jo så koselig.

♥ et gavekort på spa – er det noe min mamma fortjener så er det en time på spa med valgfri behandling, dette er jo noe som koster litt mer så her må man se hvor pengegrensen går.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *