UKENS..

..Høydepunkt: Det må kanskje ha vært da jeg fikk en kjempe koselig gave fra Rebekka som er min sponsor i Forever Living.. Nemlig denne søte Kahler vasen ? Det er så utrolig koselig å få litt oppmerksomhet da man klarer et mål man har satt seg.

..Snapchats: Har egentlig ikke tatt så mange snapchats denne uken – både fordi jeg har jobbet en del og fordi jeg har blitt skikkelig forkjøla denne helgen..

..Mest leste innlegg: Denne uken har jeg dessverre ikke blogget så veldig mye – har sagt til meg selv flere ganger nå at jeg må bli flinkere til å oppdatere bloggen og det må jeg virkelig altså. Så denne uken er det dette innlegget som har hatt flest lesere.

..Bloggerissue: Egentlig det jeg skrev ovenfor.. Bloggmotivasjonen har ikke vært tilstedet di siste ukene, så dette må jeg finne en løsning på.

..Tur: STYGGEMANN ! Yes, vi har gått en tur som heter Styggemann denne uken, turen var egentlig ganske kjedelig å gå opp fordi det var veldig gjørmete i stien, men fy søren for en fin utsikt på toppen. Vi så Gaustatoppen og Kongsberg og sikkert enda flere steder på toppen der.

..Inspo: Oi – denne syntes jeg er vanskelig hver gang. Men det må være tre fine bloggere jeg elsker å kikke innom hver dag. JanneMalin og Kristin.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *