UKENS..

UKENS LATTERKRAMPE

Lørdagen – altså vår bryllupsdag var hysterisk morsomt. Det startet med at broren til Daniel kom litt for sent, så vi bestemte oss for at musikerne skulle begynne å spille innmarsjen når han kom gående, for så å starte på nytt når pappa og jeg skulle gå. Han ble jo såklart kjempe flau, å forsvant bak det ene skuret, haha. Ellers så var det faktisk de eldste i bryllupet som lage mest liv å røre.. Besteforeldrene til Daniel og mormoren min tok helt av, haha! Skulle ha filmet de.

UKENS KVALITETSTID

I går dro Daniel og jeg ut på New Agra for å spise første middag ute sammen med gift <3 Fy søren, det er så koselig å være gift med sin bestevenn og kjæreste, føler meg virkelig heldig. Vi skal nå lage en tradisjon, ut å spise bare oss to minst en gang i måneden.

UKENS CARVINGS

JORDBÆR og vaniljesaus. Tror faktisk jeg må få kjøpt meg det i morgen formiddag når jeg har fri. Hvis det blir litt sol også så er det perfekt.

UKENS GLEDE SEG TIL

Vi kjøpte oss ny sofa i dag og Kitchen Aid kjøkkenmaskin, gleder meg sykt mye til de to tingene kommer. Sofaen har jo en ventetid på 3-6 uker. Kjøkkenmaskinen kommer vel i løpet av uken. Eller så gleder jeg meg til sommerferie om 25 dager <3

UKENS OVERRASKELSE

Den største overraskelsen denne uken må være da jeg så Daniel stå å vente på meg da pappa og jeg gikk nedover til «alteret» på lørdag. Jeg hadde ikke sett dressen til Daniel på forhånd, så var veldig spent.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *