UKENS..

Ukens høydepunkt: Alle di fine toppturene vi har gått, både sammen med mamma og bare Daniel og meg.

Ukens motivasjon: Det må helt klart være alt jeg har å se frem til. Hyttetur til Frøystul, bursdagen til Daniel, snart sommer (forhåpentligvis), sol, sommer, bading, båtturer og alt som hører med. Ikke minst 13 Juli da vi skal en uke til Gdansk og September hvor vi da skal til Kreta. Ååå – drømmer meg helt bort i feire nå, men må nok jobbe noen uker til før jeg kan ta en velfortjent ferie. Skal bli nydelig !!

Ukens kjiping: Helt klart det tragiske været som har vært den siste tiden. Annen hver dag med litt sol og øs pøs med regn, er ikke rart man blir lei og frustrert. Og ikke minst den kalde og sure vinden..

Ukens tanke: Tenker ofte på hvor heldig jeg er som har en så god og fin samboer, fantastisk familie, kan dra ut å reise og oppleve verden og har en jobb jeg trives i.

Ukens beste kjøp: Hmm, det vet jeg egentlig ikke. Må vel kanskje være softshell jakken fra Bergans. Så mange turer som vi går så er det virkelig godt med en god jakke.

Ukens latterkrampe:  Alt det rare Daniel sier og gjør, går ikke ann å forklare.. Her fant jeg faktsik en video også, dette er en av di bedre! Kan være litt irriterende til tider men han er jo såå søt også da ♥

video:img2211

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *