Vil du jobbe i mitt team?

God tirsdag alle dere fine ♥

Må bare fortelle dere om hvor utrolig gøy det er å jobbe i Forever Living som forhandler! Jeg startet for ikke veldig mange ukene siden og har allerede klart å klatre meg oppover. Tenkte jeg skulle starte som forhandler for mitt eget bruk – men tok ikke veldig lang tid før flere av min familie og vennekrets var nysgjerrige og ønsket å bestille produkter. Så da begynte jeg å bestille til andre også. Det jeg liker med Forever Living er at alle kan starte og…

– Oppstart uten kostnad og avgift
– Ingen minimumsbeløp for bestillinger
– Ingen krav til bestillinger
– Produkter til innkjøpspris (til eget bruk eller salg)
– Ingen bindingstid
– Ingen krav til noen ting
– 365 dagers returrett for forhandlere
– 90 dagers returrett for kunder
– Gratis reiser, sponset av Forever
– Bilbonus (få bilen nedbetalt av Forever)
– Du bestemmer selv hvor mye du vil jobbe
– Du får all opplæring og hjelp du måtte trenge

Her er noen av produktene som jeg har på lager nå – Argi +, kremer, Aloe gel og mye mye annet som er veldig populær!

Jeg trenger nå 4 stykker som ønsker å jobbe i mitt team – jobbe hjemme fra og bestemme sin egen arbeidstid. ELSKER virkelig å kunne jobbe med produkter som er virkelig gode og bra! Du kommer til å få all den oppfølgingen du trenger ♥

VIL DU JOBBE I MITT TEAM? 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *