W E E K E N D

Endelig fredag og helg – må virkelig si at helgene går sykt fort, er helt skremmende. I dag var jeg veldig glad da klokken på jobb bikket 15, dro raskt av gårde for å hente søskenbarnet mitt i barnehagen og kjøre han til mormor. Så fikk jeg et lite besøk av mamma noe som alltid er veldig koselig. Blir dessverre litt sjeldent når jeg jobber så mange kvelder som jeg har gjort i det siste, men. Daniel og jeg slang sammen en fantastisk god hjemmelaget Pizza i kveld mens fredags programmene har rullet på tv. I morgen skal vi en tur til Sverige, skal bli veldig deilig å finne på noe litt annet merker jeg nå. Ha fortsatt en super fredag <3

Bukse fra Gina Tricot
Nike fra Get Inspired
Jakke fra Zalando

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *