10 ting jeg vil gjøre i Oktober

HER ER 10 TING JEG ØNSKER Å GJØRE I OKTOBER.

1. Gi meg selv et spark bak – så jeg husker å ta kosttilskuddet som jeg vet er bra for meg selv – også fortsette med Aloe Vera Gel hver morgen + Argi + !

2. Siden det er 1.oktober i dag – har jeg satt meg nye mål i forhold til Forever Living, disse målene har jeg veldig lyst til å klare i løpet av måneden. Det utfordrer meg og det er så utrolig gøy når man klarer det.

3. Kjøpe meg iPhone 6? Dette har jeg tenkt på en god stund nå og siden min gamle iPhone 5 begynner å bli litt sliten, så er det på tide med en ny en.

4. Sette meg mål når det gjelder toppturer, trening og mye annet – som jeg skal klare å gjennomføre før måneden er over.

5. Holde 2 velværekvelder med Forever produktene.

6. Kjøpe meg et par inspirerende notatbøker hvor jeg kan skrive ned alle målene mine , budsjett, middagsplanlegging osv.

7. Ha en skikkelig filmkveld med masse tente lys, kakao og krem og pledd. Ingenting er bedre enn å dra det helt ut å ha en skikkelig kosekveld inne i høstværet.

8. Spise middag et par ganger med familien – dette blir bare for sjeldent.

9. Planlegge julegave innkjøp og prøve å handle en del av dem i Oktober.. Jeg er veldig flink til å kjøpe julegaver veldig sent.. Huff, tror jeg har så god tid hvert år.

10. Denne måneden har jeg bestemt meg for å ha shoppestopp til meg selv. Julegavene må selvfølgelig handles litt inn, men ting til meg selv kan stå over denne måneden.. (bortsett fra iPhone 6 da – hehe)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *