December list

THIS IS MY DECEMBER «TO DO» LIST

Kjøpe ferdig julegavene.. I dag skal jeg faktisk fullføre dette punktet, etter jeg har fikset neglene mine, så skal jeg en tur til byen å kjøpe ferdig julegaver til pappa, mamma og mormor. Jeg er egentlig av den typen som syntes det er veldig stressende å fly rundt på et kjøpesenter nå midt oppi julen.

Høre på julemusikk.. Må vel helt ærlig innrømme at julestemningen ikke har kommet helt enda, men det blir vel sånn med årene som går vil jeg tro. Men til torsdag blir det juleverksted med søsteren min og mamma, og da blir det klart julemusikk på anlegget.

Se julefilmer.. Jeg elsker virkelig juelfilmer, Hjemme alene filmene er helt klart favorittene, men elsker nesten alt av julefilmer. Så nå som jeg straks har juleferie blir det litt kikking på julefilmer.

Pynte juletre.. Familien vår har som tradisjon å pynte juletreet på lillejulaften, men siden Daniel og jeg har plastikktre, pyntet vi det for en uke siden, men mamma har ikke satt opp juletreet sitt enda, så det skal vi pynte lillejulaften tenker jeg.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *